Addressing Global Health Challenges Through Interdisciplinary Research

Değerli Öğrencilerimiz ve Akademisyenlerimiz,

Altınbaş Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı Başvuru, Sınav, Mülakat ve Kesin Kayıt Tarihleri

Periodontoloji Anabilim Dalı ilk Mezununu verdi.

Periodontoloji Anabilim Dalı Periodontoloji (Tezli-Türkçe) programı öğrencisi Yasemin DEDEOĞLU “Hekimleri Oral ve İntravenöz Bifosfanat Kullanımına Bağlı Olarak Gelişen Çene Steonekrozları Hakkındaki Farklılığı” konulu tezini, Danışmanı Prof.Dr. Şebnem DİRİKAN İPÇİ ve Yardımcı Danışmanı Gökser ÇAKAR ile tamamlamış, 14  Haziran 2019 tarihinde tez savunma sınavından başarılı olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2019-2020 Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Kayıtları Başladı

2019-2020 Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Kayıtları Başlamıştır. 18 Ekim 2019 Tarihine kadar devam edecek olan kayıtlar ön başvuru ile online alınacaktır.

Program ile ilgili sorularınızı serife.ulac@altinbas.edu.tr e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Online Kayıt Linki

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrencileri Araştırma Faaliyetleri

Periodontoloji Tezli Yüksek Lisans Öğrencisi Yasemin Dedeoğlu ‘Awareness of Turkish Physicians About Bisphosphonate-related Osteonecrosis of the Jaw: Preliminary Results’, EUROPERIO 9, 20-23 June, 2018, Amsterdam, Hollanda da bildiri sunmuştur.

Yüksek Lisans ve Doktora Program Başvuruları Başladı!

Farmasötik Bilimler Doktora – Türkçe  Programı

Periodontoloji Yüksek Lisans Tezli – Türkçe Program

Çocuk Diş Hekimliği Yüksek Lisans Tezli – Türkçe Program

Biyomedikal Bilimler Yüksek Lisans Tezli – Türkçe Program

Altınbaş Üniversitesi ve Terhan Üniversitesi 14-15 Aralık 2018 tarihlerinde Temel Bilimlerin Klinik Diş hekimliğine Entegrasyonu konulu sempozyumunda buluşuyor. Sempozyum programına duyurular kısmından ulaşabilirsiniz.

Altınbaş Üniversitesi ve  Terhan Üniversitesi 14-15 Aralık 2018 tarihlerinde Temel Bilimlerin Klinik Diş hekimliğine Entegrasyonu konulu sempozyumunda buluşuyor.

Jean Monnet Burs Tanıtım Semineri

Jean Monnet Burs Programı, AB üyesi ülkelerdeki bir üniversitede veya üniversiteye eş değer bir kurum/kuruluşta lisansüstü veya araştırma programları çerçevesinde yapılacak akademik çalışmaları desteklemektedir.

(Çocuk Diş Hekimliği Yüksek Lisans Programı)

Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi'nde %25 İndirim!

Altınbaş Üniversitesi tüm öğrencilerine, çalışanlarına, çalışanların eş ve çocuklarına özel %25 indirim imkanı!

(Çocuk Diş Hekimliği Yüksek Lisans Programı)

Yüksek Lisans ve Doktora Program Başvuruları Başladı!

Altınbaş Üniversitesi Sağlık Bilimler Enstitüsü bünyesinde bulunan Yüksek Lisans ve Doktora Programlarının başvuru ve kayıtları başlamıştır.

Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı - Eğitim Hizmetlerinde 3.lük Ödülü

Altınbaş Üniversitesi “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” ödül töreni “Eğitim Hizmetleri” kategorisinde 3.lük ödülü kazandı!

(Çocuk Diş Hekimliği Yüksek Lisans Programı)

Altınbaş Üniversitesi "Yılın Eğitim Markası" seçildi.

İstanbul, Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında düzenlenen 'Türkiye Altın Marka' ödülü sahiplerini buldu. Altınbaş Üniversitesi, halk oylamasıyla 'Yılın Eğitim Markası' seçildi.

Hemen Başvur